.WIJ

creëren BELEVINGENERVARINGEN 

HOME  |  OVER  |  WERK  |  BLOG  |  CONTACT

.AMPELMAN
RECRUITMENT

Gielissen interiors & exhibitions

WIJ CREËREN ERVARINGEN DIE MERK EN DOELGROEP MET ELKAAR VERBINDT.

Hoe kunnen we innoveren, concurreren, nieuwe klanten binden en ons merk nog verder versterken? Vraagstukken waar uw bedrijf zich dagelijks mee bezig houdt.

Het wordt steeds belangrijker om relevante waarden te creëren voor uw merk. Merken gaan over wat je doet, niet om wat je zegt. Door gebruik te maken van uwkennis & expertisecreëren wij een unieke ervaring die merk en klant dichter bij elkaar brengt.

Ook uw klanten zijn gevoelig voor unieke (merk)ervaringen hoe klein of groot deze ook mogen zijn. Ze willen geïnformeerd, geïnspireerd, verast en verwonderd worden. Hiervoor creëren we een passende merkervaring (brand experience) door behulp van de juiste ingrediënten zorgen wij er voor dat uw brand experience een ervaring zal worden waar uw klant het de “the Day after” nog steeds over heeft.

Om een goede brand experience te creëren is het belangrijk een helder en duidelijk beeld te hebben van uw merk. Daarom doen wij dit altijd doormiddel van Co-creatie, waarin we elkaar versterken en aanvullen.

.CONCEPT

Campagne | Exhibitions | EVENTs

Een campagne, beursstand of een corporate event alles valt of staat met een goed concept. Samen met u gaan we opzoek naar het inzicht dat uw merk en klant met elkaar verbind. Vanuit dit inzicht ontwikkelen wij een concept dat crossmediaal kan worden ingezet.

.DESIGN

3D Design | Visuals | Animation

Wij zorgen voor de best executie van uw project. Door ons samenwerkingsnetwerk met de beste creatieven streven wij naar de hoogste kwaliteit op gebied van design. Door deze uniek samenwerking kunnen wij ons team en skills aanpassen aan uw wensen.

.ACTIVATIES

Corporate | Exhibitions | Events 

Merkactivaties zorgt er voor dat klanten op een unieke wijze kennis maakt met uw merk. Denk aan innovaties, trends en ontwikkelingen die wij doormiddel van een goed concept koppelen aan uw merk. Hierdoor inspireren, informeren en verrassen we uw klanten.

.DARLING INGREDIENTS
CORPORATE STAND

Gielissen interiors & exhibitions

.PARTNERS

Onze gewaardeerde partners

Om het maximale uit uw merk/opdracht te halen werken wij nauw samen met onze gewaardeerde partners voor het realiseren van onze projecten.

.STUDIO

APPARATEN, FABRIEK STRIJP-S
TORENALLEE 36-40
5617 BD EINDHOVEN

.LIVE

Exhibitions & Events

.WERK

Laat u verrassen

.BLOG

Laat u inspireren
© 2016 Bram Bruisten